PhD Cursus 2019

De jaarlijkse NVTH PhD Cursus heeft in 2019 het thema Arteriële Trombose en zal gehouden worden van maandagmiddag 8 april t/m woensdagochtend 10 april in Golden Tulip Strandhotel Westduin te Koudekerke. Zowel de fundamentele als klinische aspecten van arteriële trombose zullen behandeld worden, variërend van de pathofysiologische mechanismen tot diagnose en behandeling.

De NVTH PhD Cursus is bedoeld voor promovendi werkzaam binnen het vakgebied Trombose en Hemostase. De voertaal van de cursus is Engels. Degenen die zich dit jaar voor het eerst aanmelden worden verzocht een motivatie voor deelname van max. 100 woorden aan te leveren via het NVTH Trainee Statement. Het ingevulde formulier dient als Word-document getiteld “achternaam.doc” te worden opgeslagen en vervolgens te worden toegevoegd aan het online registratieformulier.

Men dient er rekening mee te houden dat op de maandagavond een “Next Generation Researchers” sessie plaatsvindt waarin de deelnemers gedurende enkele minuten zichzelf en de essentie van zijn/haar onderzoek zullen presenteren op maximaal drie PowerPointslides aan zijn/haar groepje en ‘master’ (senior onderzoeker).

Registratie & tarief
Registratie is geopend vanaf 15 november 2018.
Aanmelden kan hier, of via de link “Registratie Cursus en Symposium 2019” in het menu.
Registreren kan t/m dinsdag 5 februari 2019 (23.59u).

Deelname aan de PhD cursus bedraagt € 300.

Er is één registratieformulier voor zowel de PhD Cursus als het symposium; bovenaan dit formulier vindt u de optie om aan te geven voor welk event u zicht wenst te registreren.

Let op: In verband met een beperkt aantal plaatsen volgt er na registratie zo spoedig mogelijk bevestiging van deelname. De inschrijving is pas geldig als zowel het aanmeldingsformulier als de betaling ontvangen zijn. Aanmeldingen gedateerd na 5 februari zullen niet in behandeling worden genomen.

Het verschuldigde bedrag dient overgemaakt te worden naar onderstaande rekening:

IBAN: NL20RABO0158004450 (BIC: RABONL2U)
t.n.v. NVTH Symposium
o.v.v.: Course 2019, achternaam + initialen

Belangrijk: alle promovendi worden ingedeeld op 2-persoonskamers.

Voor informatie kunt u zich wenden tot Yvonne Souverein, secretariaat NVTH PhD Cursus & Symposium: nvthsymposium@lumc.nl.