NVTH Symposium 2022


Het NVTH symposium zal in 2022 weer plaatsvinden en wel op woensdag 6 en donderdag 7 April 2022 in Strandhotel Westduin te Koudekerke. 

De keynote speakers worden later aangekondigd. Net als in 2021 wordt er op de woensdag een postersessie georganiseerd. Deze zal worden voorafgegaan door Poster Pitches, waar junioronderzoekers hun onderzoek samenvatten in een pitch van één minuut.

Verder zal het symposium bestaan ​​uit abstract presentaties, de jaarlijkse Stollingsquiz en de Van Creveldlecture. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Koudekerke!


Inschrijven

Programma

Een voorlopig programma van het Symposium kunt U hieronder downloaden. De voertaal van het symposium is Engels.


Programma

Abstracts

Junior onderzoekers (promovendi, junior postdocs) worden aangemoedigd om een ​​wetenschappelijk abstract op het gebied van trombose en hemostase in te dienen van maximaal 300 woorden (max. 2 abstracts per eerste(/presenterende) auteur, geen tabellen/grafieken/figuren toegestaan).

De best scorende fundamentele en klinische abstracts met een PhD student als eerste auteur komen in aanmerking voor een NVTH Award.

Het abstract formulier kunt u hier downloaden.

Abstracts insturen is niet meer mogelijk. 

Registratie

Registratie voor het symposium is mogelijk t/m vrijdag 4 februari 2022.

Om u aan te melden vult u onder 'Inschrijving' het registratieformulier in, waarna de betalingsopties volgen. Betaling is mogelijk via Ideal of Creditcard. Groepsbetaling is niet meer toegestaan. Na registratie volgt zo spoedig mogelijk bevestiging van deelname.

Let op: Er is één registratieformulier voor beide dagen van het symposium; bovenaan dit formulier vindt u de optie om aan te geven voor welk event u zich wenst te registreren. Om het gehele symposium bij te wonen selecteert u ‘Full Symposium'.

 

 Accommodation

 

NVTH member

1-pers. room

2-pers. room

€ 375

€ 350

Non-NVTH member

1-pers. room

2-pers. room

€ 475

€ 450

Dag registratie: € 145

Kosteloos afmelden is mogelijk t/m dinsdag 1 maart 2022, na deze datum worden er geen restituties gegeven.  

Voor informatie kunt u zich wenden tot Yvonne Souverein, secretariaat NVTH PhD Cursus & Symposium: NVTHSymposium@lumc.nl.

 

Accreditatie

Accreditatie van het symposium door de NIV (Nederlandse Internisten Vereniging) wordt aangevraagd.

 

Locatie

Het symposium zal plaatsvinden in Strandhotel Westduin te Koudekerke, Zeeland. 

 

Sponsoring

Indien u interesse heeft in sponsoring van onze symposium-activiteiten, kunt u contact opnemen met nvth@erasmusmc.nl