NVTH Symposium 2021


Het NVTH symposium zal plaatsvinden op woensdag 15 en donderdag 16 september 2021 in hybride format vanuit Strandhotel Westduin te Koudekerke.

Met trots kondigen wij aan dat de Van Creveld Lecture dit jaar zal worden verzorgd door Prof. dr. Beverley Hunt. De keynote speakers zijn, onder andere, Prof. dr. Marieke Wermer, Dr. Joris Roelofs, Dr. Ruben Bierings en Dr. Rolf Urbanus.

Let op: Vanwege de huidige Covid-19 maatregelen zal het symposium in een hybride format plaatsvinden met een aangepast programma. Live deelname aan het symposium is uitsluitend mogelijk voor een beperkt aantal PhD studenten, sprekers en organisatie en vindt plaats op 1,5m afstand.

Online deelname voor de eerder geregistreerde symposiumdeelnemers is nu kosteloos mogelijk; registratie is nu geopend via onderstaand formulier.

Hoewel we het jammer vinden dat we dit jaar niet iedereen in Koudekerke kunnen verwelkomen, zijn we vastbesloten om voor alle aanwezigen een interessant hybride symposium te organiseren.


Inschrijven

NVTH PhD Dag

Helaas is de NVTH PhD Dag op dinsdag 14 september 2021 afgelast door de huidige Covid-19 regels.  

Wij hopen dit zo snel mogelijk weer voor alle PhD studenten te organiseren.

Abstracts

Junior onderzoekers (promovendi, junior postdocs) worden aangemoedigd om een ​​wetenschappelijk abstract op het gebied van trombose en hemostase in te dienen van maximaal 300 woorden.

De best scorende fundamentele en klinische abstracts met een PhD student als eerste auteur komen in aanmerking voor een NVTH Award. 

Abstracts insturen is niet meer mogelijk. 

Programma

Een aangepast programma van het hybride Symposium kunt U hieronder downloaden. De voertaal van het symposium is Engels.


Download Programma

Registratie

Registratie voor online deelname is nu kosteloos mogelijk.

Voor informatie kunt U zich wenden tot Yvonne Souverein, secretariaat NVTH PhD Cursus & Symposium: NVTHSymposium@lumc.nl.

 

Accreditatie

Accreditatie van het symposium door de NIV (Nederlandse Internisten Vereniging) wordt aangevraagd.

 

Locatie

Het symposium wordt dit jaar gehouden in Zeeland, Koudekerke.

 

Sponsoring

Indien u interesse heeft in sponsoring van onze symposium-activiteiten, kunt u contact opnemen met nvth@erasmusmc.nl