NVTH Symposium 2021


Het NVTH symposium zal plaatsvinden op woensdag 15 en donderdag 16 september 2021 in Strandhotel Westduin te Koudekerke.

Met trots kondigen wij aan dat de Van Creveld Lecture dit jaar zal worden verzorgd door Prof. dr. Beverley Hunt. De keynote speakers zijn, onder andere, Prof. dr. Marieke Wermer, Dr. Joris Roelofs, Dr. Ruben Bierings en Dr. Rolf Urbanus.

Net als in 2019 wordt er op de woensdag een postersessie georganiseerd, welke zal worden voorafgegaan door Poster Pitches waar tien junioronderzoekers hun onderzoek samenvatten in een pitch van één minuut. Verder zal het symposium bestaan uit abstract presentaties en de jaarlijkse Stollingsquiz.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Koudekerke!

Let op: wij hopen in september het NVTH symposium weer op de “ouderwetse” manier te kunnen laten plaatsvinden; de registratieprocedure is hier dan ook op afgestemd. Mocht dat echter vanwege nog immer geldende corona-maatregelen niet mogelijk zijn, dan zullen wij ons programma op 15 en 16 september daar op aanpassen. Live-deelname zal alleen mogelijk zijn voor een beperkt aantal PhD studenten en sprekers, en de PhD dag (zie onder) zal worden uitgesteld. Wij verwachten dat de definitieve beslissing hierover rond de registratie-deadline zal worden genomen en zullen u hierover vanzelfsprekend informeren.


Inschrijven

NVTH PhD Dag

Direct voorafgaand aan het symposium, op dinsdag 14 september 2021, vindt de NVTH PhD Dag plaats.
Alle NVTH-promovendi zijn hiervoor uitgenodigd.

Op deze dag worden er lezingen en workshops gegeven over persoonlijke en algemene wetenschappelijke ontwikkeling, en natuurlijk is er een sociaal evenement om je mede-promovendi een beetje beter te leren kennen!

De registratie voor zowel het Symposium als de PhD Day is nu open via de NVTH website. Let op: de PhD dag is gratis voor alle PhD studenten, inclusief overnachting, maar er zijn maximaal 55 plekken beschikbaar.

Deadline registratie PhD Dag: donderdag 15 juli 2021.

Abstracts

Junior onderzoekers (promovendi, junior postdocs) worden aangemoedigd om een ​​wetenschappelijk abstract op het gebied van trombose en hemostase in te dienen van maximaal 300 woorden.

De best scorende fundamentele en klinische abstracts met een PhD student als eerste auteur komen in aanmerking voor een NVTH Award. 

Abstracts insturen is niet meer mogelijk. 

Programma

Een voorlopig programma kunt U hieronder downloaden. De voertaal van zowel het symposium als de PhD dag is Engels.


Download Programma

Registratie

Deadline pre-registratie symposium: donderdag 1 juli 2021

Deadline registratie symposium: donderdag 15 juli 2021

Deadline registratie PhD Dag: donderdag 15 juli 2021

Tarieven

 

 

Accommodatie

Pre-registratie

01-07-2021

Registratie

15-07-2021

NVTH Lid

1-pers. kamer

2-pers. kamer

€ 355

€ 330

€ 415

€ 390

Niet-NVTH Lid

1-pers. kamer

2-pers. kamer

€ 465

€ 440

€ 525

€ 500

Dag registratie: € 145 per dag

Voor informatie kunt U zich wenden tot Yvonne Souverein, secretariaat NVTH PhD Cursus & Symposium: NVTHSymposium@lumc.nl.

 

Accreditatie

Accreditatie van het symposium door de NIV (Nederlandse Internisten Vereniging) wordt aangevraagd.

 

Locatie

Het symposium wordt dit jaar gehouden in Zeeland, Koudekerke.

 

Sponsoring

Indien u interesse heeft in sponsoring van onze symposium-activiteiten, kunt u contact opnemen met nvth@erasmusmc.nl